Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Huissen

Steigermontage project Huissen!

Recent hebben onze ervaren vakmannen steigers opgebouwd bij een nieuwbouwproject in Huissen, waar een prachtige woning wordt gerealiseerd. Deze steigers zijn essentieel om de veiligheid en efficiëntie van het bouwproces te waarborgen.

Locatie

Huissen

Samenwerking met

Pre Solid 

Industrie

Nieuwbouw

Vakmanschap voor Veilige Woningbouw in Huissen!

Onze steigerconstructies zorgen voor een betrouwbare en veilige werkplek voor de werknemers van onze partner Pre Solid, zodat zij hun werk precies en zonder vertragingen kunnen uitvoeren. De steigers zijn op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van dit woningbouwproject, wat een vlotte en effectieve voortgang in alle bouwfases garandeert.

Met trots kijken we terug op een succesvolle installatie en een veelbelovende start van het project. We zijn blij dat we een belangrijke rol kunnen spelen in de bouw van deze nieuwe woning in Huissen en zien uit naar toekomstige samenwerkingen en projecten.

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

This is a staging environment
Scan de code