Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Denekamp

Steigermontage project Son en Breugel!

Onlangs hebben onze ervaren vakmannen steigers opgebouwd bij een woning in Son en Breugel, speciaal voor dakwerkzaamheden. Deze steigers zijn essentieel om de veiligheid en efficiëntie van het project te waarborgen.

Steigermontage Son en Breugel

Locatie

Son en Breugel

Samenwerking met

Koopmans 

Industrie

Renovatie

Veilige Steigers voor Dakrenovatie

Onze steigerconstructies bieden een veilige en stabiele werkomgeving voor de dakwerkers, waardoor ze hun taken nauwkeurig en zonder onderbrekingen kunnen uitvoeren. Deze steigers zijn aangepast aan de specifieke eisen van het dakrenovatieproject, zodat de werkzaamheden soepel en effectief kunnen verlopen.

Met trots kijken we terug op een geslaagde opbouw en een succesvolle start van dit project. We zijn verheugd om bij te dragen aan de renovatie van deze woning in Son en Breugel en kijken uit naar verdere samenwerkingen en projecten in de toekomst.

 

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Steigermontage Son en Breugel
Project Son en Breugel!

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

This is a staging environment
Scan de code