Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Rijssen

Renovatieproject Blokker Rijssen

Met trots hebben we onze steigers opgezet voor een renovatieproject bij Blokker in Rijssen. Dit project markeert een belangrijke stap in de opknapbeurt van deze winkel, waarbij we zorgen voor een veilige werkplek voor alle betrokken vakmensen.

Renovatieproject - Rijssen

Locatie

Rijssen

Samenwerking met

Hemink Groep B.V.

Industrie

Renovatie

Vakkundige Steigerconstructies voor Winkelrenovatie​

Onze steigers zijn speciaal ontworpen om de renovatiewerkzaamheden bij Blokker efficiënt en veilig te ondersteunen. Door deze steigeroplossingen kunnen de vakmannen zonder onderbreking hun werk uitvoeren, wat bijdraagt aan een vlotte en effectieve renovatie. Elke steiger is zorgvuldig aangepast aan de unieke eisen van dit specifieke project, zodat alle fases soepel verlopen. 

Ditmaal hebben wij voor onze betrouwbare partner Hemink Groep B.V. de steigers mogen monteren voor een renovatieproject. We kijken ernaar uit om meer van dit soort projecten te mogen uitvoeren

We zijn tevreden over de vlotte installatie en het veelbelovende begin van dit renovatieproject. Onze bijdrage aan de verbetering van de Blokker in Rijssen versterkt onze reputatie als betrouwbare partner in bouw- en renovatieprojecten. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen te werken aan vergelijkbare projecten.

Renovatieproject - Rijssen
Renovatieproject - Rijssen
Renovatieproject - Rijssen

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

This is a staging environment
Scan de code