Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

- Steigerbouw project -

Steigers opgebouwd voor renovatiewerk!

Afgelopen tijd hebben onze vakmannen deze steigers opgebouwd ten behoeve van voegwerkzaamheden, schilderwerk en het verwijderen van houtrot. Dit is 1 van de in totaal 3 flats die wij mogen voorzien van onze steigers.

We kijken terug op een mooie start van dit project die wij mogen uitvoeren in opdracht van Hemink Groep B.V.. We kijken uit naar de verdere samenwerking!

Steigerproject Amersfoort

Locatie

Amersfoort

Samenwerking met

Hemink Groep B.V.

Industrie

Renovatiewerkzaamheden

Ondersteuning van Voegwerkzaamheden, Schilderwerk en Houtrotverwijdering

De afgelopen periode hebben onze ervaren vakmannen zich ingezet voor het opbouwen van steigers, speciaal ontworpen voor voegwerkzaamheden, schilderwerk en het verwijderen van houtrot. Deze steigers zijn essentieel voor de renovatie van deze flat, die slechts een van de drie flats is die wij mogen voorzien van onze steigers. We hebben dit project succesvol kunnen aftrappen, mede door een professionele samenwerking met Hemink Groep B.V.

Veilige Steigers voor Renovatieproject

Onze steigerconstructies bieden niet alleen een veilige en stabiele werkomgeving voor de vakmensen die aan dit project werken, maar stellen ook de opdrachtgever, Hemink Groep B.V., in staat om de renovatiewerkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Met trots kijken we terug op een succesvolle start van dit project en zijn we verheugd over de voortgang van deze samenwerking.

Steigerproject Amersfoort
Steigerproject Amersfoort
Steigerproject Amersfoort

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

This is a staging environment
Scan de code