Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

- Steigerbouw project -

Verschillende steigers gebouwd voor de Cascaderun!

Met trots hebben wij dit jaar de Cascaderun mogen voorzien van verschillende steigers. We zijn blij dat we dit project naar volledigheid hebben kunnen opleveren!

Cascaderun - Steigers

Locatie

Hoogeveen

Samenwerking met

Cascaderun Hoogeveen

Industrie

Hardloopwedstrijd

Steigermonteur: Ondersteuning van Cascaderun Hoogeveen met Steigers voor Hardloopwedstrijd

Als bekend bedrijf in steigermontage zijn we verheugd om onze steun te bieden aan de Cascaderun Hoogeveen, een van de meest populaire hardloopevenementen in de regio. In nauwe samenwerking met het organisatieteam van de Cascaderun hebben we meerdere steigers opgebouwd, die een belangrijk onderdeel vormen van dit geweldige sportevenement.

Veilige Steigers voor Evenementen

Onze steigerconstructies bieden een veilige en stabiele ondersteuning voor verschillende aspecten van de Cascaderun, waaronder start- en finishlijnen, toeschouwersgebieden en camera-opstellingen. Door onze steigers op bepaalde locaties te plaatsen, dragen wij bij aan het soepele verloop van dit jaarlijkse evenement, dat duizenden deelnemers en toeschouwers trekt.

De samenwerking met de Cascaderun Hoogeveen benadrukt onze toewijding aan veiligheid en efficiëntie bij het leveren van steigeroplossingen voor diverse doeleinden. Wij zijn trots om deel uit te maken van dit geweldige evenement en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met de Cascaderun en andere evenementenorganisaties.

Cascaderun - Steigers
Cascaderun - Steigers
Cascaderun - Steigers

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

This is a staging environment
Scan de code