Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Waar we goed in zijn

Steigers

Ontdek de deskundige steigerservices van Steigermonteur.nl – uw betrouwbare partner voor veiligheid en kwaliteit op hoogte.

De steigers van steigermonteur.nl zijn geschikt voor al uw renovatiewerkzaamheden, schilderwerk, dak werkzaamheden, stuc- en voegwerk. Onze renovatiesteigers kunt u verdelen in 2 soorten systemen. Voor lichte renovatiewerkzaamheden maken wij gebruik van de Blitz renovatiesteiger. Voor de zwaardere renovatiewerkzaamheden maken wij gebruik van Allround systeemsteigers. De aard van de werkzaamheden bepalen het type renovatiesteiger. De renovatiesteigers kunnen wij voorzien van windreductie netten en regenkappen, zodat de werkzaamheden beschermd zijn tegen weersinvloeden. Tevens zijn onze steigers ook geschikt voor uw nieuwbouw-werkzaamheden.

Contacteer ons voor uw project

Wilt u profiteren van professionele steigermontage met aandacht voor veiligheid en maatwerk? Neem vandaag nog contact op met Steigermonteur.nl! Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw steigerproject naar nieuwe hoogten te tillen. Vertrouw op Steigermonteur.nl voor een solide en veilige fundering voor uw projecten.

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

This is a staging environment
Scan de code