Over ons

Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Daarom is het van belang om dit veilig te doen. Steigermonteur.nl monteert en demonteert steigers door het hele land, voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

Of het nou eenvoudige of complexe constructies zijn, Steigermonteur.nl staat open voor alle uitdagingen. Ook leveren wij allerlei materialen die nodig zijn voor het bouwen van steigers, denk aan bijvoorbeeld gereedschap en werkkleding.

Afspraak is bij ons afspraak. We zijn een gerenommeerd en flexibel bedrijf en nemen met de klant de volledige planning door, niks is ons te gek. We zullen hoe dan ook zorgen dat we de planning halen, ongeacht weersomstandigheden.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd, of volgen een opleiding, en zijn dus in het bezit van een Steigerpas. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Een afspraak maken is heel simpel! Mail ons via info@steigermonteur.nl en wij regelen het!

Over ons

Steigermonteur.nl is opgericht in 2013. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op de eerste plek. Al eeuwen wordt gebouwd op grote hoogte en dan is veiligheid een vereiste. Steigers worden door ons gebouwd volgens de richtlijnen Steigers.

Al ons personeel is gecertificeerd. Hier hechten wij veel waarde aan. Iedereen die werkzaam is bij Steigermonteur.nl is in het bezit van een Steigerpas of volgt een opleiding.

Steigermonteur.nl werkt onder andere voor VolkerWessels Bouwmaterieel en HuneBouw.