Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Hoogeveen

Steigermontage flat Hoogeveen

Voor de opdrachtgever, Boekema, visie op vastgoedonderhoud, hebben wij deze flat in de steigers mogen zetten. Momenteel hebben wij al 3 van de 8 flats mogen omzetten (afgebroken en opgezet). 

Project steigers Hoogeveen

Locatie

Hoogeveen

Samenwerking met

Boekema, visie op vastgoedonderhoud

Industrie

Vastgoed

Samenwerking tussen Steigermonteur.nl & Boekema voor vastgoedonderhoudsproject.

In nauwe samenwerking met Boekema, een bedrijf in vastgoedonderhoud, hebben wij met enthousiasme de steigers omgezet voor 3 van de acht flats in Hoogeveen. Vandaag de dag is Boekema een toonaangevend, resultaatgericht onderhoudsbedrijf. Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Wij van Steigermonteur.nl zijn blij met een samenwerking als dit. 

Professioneel Gemonteerde Steigers voor Schilder- en Reinigingswerkzaamheden

Onze steigerconstructies bieden een veilige en stabiele werkomgeving, waardoor het ervaren team van Boekema hun schilder- en reinigingswerkzaamheden nauwkeurig kan uitvoeren. Deze samenwerking symboliseert het begin van een veelbelovend project, waarbij wij Boekema ondersteunen in hun streven naar hoogwaardig vastgoedonderhoud.

Met trots kijken wij uit naar de verdere samenwerking met Boekema bij het opzetten van steigers voor de komende flats, en zo bij te dragen aan het behoud en de verbetering van hun vastgoedportefeuille. We verwachten de aankomende tijd dit project verder te kunnen opleveren!

Project steigers Hoogeveen

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

Scan de code