Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Groningen

Steigermontage project Groningen!

In de afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met de realisatie van deze steigers. In samenwerking met hkoops.nl hebben wij dit project succesvol mogen opleveren. 

Locatie

Groningen

Samenwerking met

Hkoops.nl

Industrie

Gevelrenovatie

Over het project

Steigermonteur.nl is trots te hebben samengewerkt met Hkoops.nl in een recent project voor gevelrenovatie in Groningen. Als bekend bedrijf in steigermontage bracht Steigermonteur.nl haar ervaring mee om dit project te realiseren..

Het project omvatte het nauwkeurig plannen en opbouwen van steigers om veilige toegang tot de gevels te bieden. Het team van Steigermonteur.nl werkte nauw samen met Hkoops.nl om aan de specifieke eisen van het project te voldoen.

De samenwerking

Met zorgvuldige aandacht voor detail werd elke steigerconstructie zorgvuldig opgebouwd en getest. De steigers werden aangepast aan de unieke kenmerken van de gebouwen en de omgeving in Groningen. Steigermonteur.nl hield zich strikt aan de hoogste veiligheidsnormen tijdens de montage van de steigers. Alles volgens richtlijnen steigers VSB.

Door een combinatie van ervaring en inzicht zorgde Steigermonteur.nl voor een efficiënte en betrouwbare oplossing. Het resultaat was een strakke steigerconstructie die het renovatieproces van Hkoops.nl ondersteunde. De succesvolle samenwerking tussen Steigermonteur.nl en Hkoops.nl benadrukte de kracht van samenwerking en vakmanschap in de bouwindustrie.

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

Scan de code