Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Achterveld

Steigerproject Achterveld

Weer of geen weer, onze vakmannen hebben ook bij deze situatie weer een knap staaltje werk opgeleverd. Zo hebben we deze steigers mogen monteren zodat onze opdrachtgever Koopmans effectief zijn werk kan uitvoeren. 

Steigerproject Achterveld

Locatie

Achterveld

Samenwerking met

Koopmans

Industrie

Lekkage

Steigermontage voor lekkageherstel!

Onze steigers zijn speciaal ontworpen om de werkzaamheden voor het herstellen van de lekkage optimaal te ondersteunen. Dankzij onze constructies kunnen de vakmensen van Koopmans hun werk veilig, precies en zonder onderbrekingen uitvoeren. De steigers zijn aangepast aan de unieke omstandigheden, wat een vlotte en effectieve voortgang garandeert.

We zijn tevreden met de succesvolle opbouw van dit herstelproject. Onze samenwerking met Koopmans in Achterveld versterkt onze reputatie als betrouwbare partner voor bouw- en herstelprojecten. We kijken uit naar verdere samenwerkingen en succesvolle projecten in de toekomst.

Steigerproject Achterveld
Steigerproject Achterveld
Steigerproject Achterveld

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

Scan de code