Tel: 06-19181475       Mail: info@steigermonteur.nl 

   Industrieweg 49 7903 AJ Hoogeveen

Project Hattem

Steigerproject Hattem

Recent hebben we met trots onze steigers opgezet voor een stucproject in Hattem, uitgevoerd in opdracht van Hemink. Dit project is een belangrijk onderdeel van de renovatie en verbetering van een pand, waarbij we zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving voor de stucadoors.

Steigerproject Hattem

Locatie

Hattem

Samenwerking met

Hemink Groep B.V.

Industrie

Stucwerk

Steigerconstructies voor Stucwerk in Hattem

Onze steigers zijn zorgvuldig gemonteerd om de stucwerkzaamheden in Hattem optimaal te ondersteunen. Met onze constructies kunnen de stucadoors hun werk nauwkeurig en zonder onderbrekingen uitvoeren, wat leidt tot een hoogwaardige afwerking. Elk onderdeel van de steiger is afgestemd op de specifieke behoeften van dit project, waardoor alle werkfases soepel en effectief verlopen.

We zijn trots op de succesvolle installatie en het veelbelovende begin van dit stucproject. Onze betrokkenheid bij het werk van Hemink Groep B.V. in Hattem versterkt onze positie als betrouwbare partner voor bouw- en renovatieprojecten. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen te werken aan soortgelijke projecten.

 

Steigerproject Hattem
Steigerproject Hattem
Steigerproject Hattem

Waarom Steigermonteur.nl?

Steigermonteur.nl B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van renovatiesteigers. Vanuit onze woonplaats Hoogeveen leveren we steigers door het hele land. Wij werken veel aan grote en langdurige renovatieprojecten, maar ook aan kleine(re) projecten zoals een enkele woning.

Onze kracht is dat wij meedenken met de opdrachtgever en altijd flexibel zijn in het halen van de planning. Het monteren en demonteren van steigers is niet zo heel lastig. Hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs die voor u een veilige werkplek op hoogte creëren. Wat wij vooral merken is dat de communicatie, het logistieke deel en het nakomen van afspraken een heel belangrijk onderdeel zijn van een goede samenwerking. 

 

Wij staan voor

Veiligheid

Onze deskundige medewerkers werken te allen tijde volgens richtlijnen steigers.

Kwaliteit

Sinds 2013 zijn we een betrouwbare partner voor al uw steigerwerkzaamheden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Afspraak is afspraak

We bespreken de volledige planning met onze klanten en zijn flexibel, zodat we altijd onze afspraken nakomen, zelfs als het weer niet meezit.

Ervaring

Met onze ervaring en toewijding zijn we uw betrouwbare partner voor al uw steigerbehoeften.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Door op de knop te klikken komt u op onze contactpagina terecht, hier kunt u uw wensen aangeven!

Volg ons

© 2024 Steigermonteur.nl – Webdesign by Subbs.

Scan de code